Telefoonnummer

06-21345598

E-mailadres

info@salonsanneke.nl

<<Anti aging>>

Last van rimpels, kraaienpootjes, wallen, hangende oogleden, kringen onder de ogen? Met behulp van een ‘liftende’ anti aging-behandeling ligt de focus op het verbeter van de elasticiteit in de huid. De spiermassa worden aangepakt waardoor de stevigheid van de huid verbeterd.

Daarbij werk ik met producten die poriën-verkleinend werken. Hierdoor ontstaat een natuurlijke huidverstrakking. Dit zorgt voor zichtbare verfijning van lijntjes waardoor deze behandeling de jeugdige uitstraling teruggeeft.

///

<<Transformational facial cupping >>

De doorbloeding van het spierweefstel word optimaal in werking gezet waardoor dit een echte workout voor de huid is. In combinatie met de producten krijg je maximaal resultaat.

Door het vacuümtrekken van de huid door middel van de cup merken werk ik diep in de huid. Hiermee trekken we verklevingen in de diepere huidlaag los. Er ontstaat weer ruimte voor zuurstofrijk bloed. Knopen, vet en afvalstoffen worden weer afgevoerd waardoor de huid weer in topconditie wordt gebracht.

///

<<Face sculpting>>

Vanaf je 40e levensjaar verandert de huid zichtbaar snel. Facial sculpting  is een soort zwaarte kracht methode. Het helpt de spieren te versterken en het gelaat in zijn oude vorm weer te herstellen.

Ga naar: Tarieven schoonheidsbehandelingen en visagie